شناسه خبر : 487
  پرینتخانه » آخرین اخبار, فرهنگی و هنری تاریخ انتشار : 29 آذر 1397 - 16:09 |

انتظار رئیس دانشگاه ایلام از جشنواره‌های منطقه‌ای رویش

رئیس جشنواره منطقه‌ای رویش زاگرس و زردکوه گفت:انتظار ما از چنین جشنواره‌هایی این است که نشان دهد خلاقیت تنها از آن عده‌ای خاص نیست و چنین قابلیت‌ها و خلاقیت‌هایی می‌توانند عمومی شوند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ایلام رسانه، دکتر «محمدعلی‌اکبری» در مراسم اختتامیه‌ی جشنواره منطقه‌ای رویش زاگرس و زردکوه، اظهار کرد: دانشگاه 42 ساله‌ی ایلام عزم خود را برای قرار گرفتن در جمع 20 دانشگاه برتر جزم کرده و مصمم در حال انجام وظایف خود به‌عنوان دانشگاهی نسل سوم و چهارم است.

رئیس جشنواره منطقه‌ای رویش زاگرس و زردکوه با بیان اینکه این دانشگاه آموزش و پژوهش را تنها رسالت‌های خود نمی‌داند اما در انجام این دو مقوله بر اساس استانداردهای پذیرفته‌شده‌ عمل می‌کند، تصریح کرد: این دانشگاه با برنامه‌ و هدفمند بلوغ خود را طی می‌کند و در راه رسیدن به دانشگاه کارآفرین در طول چند سال گذشته گام‌های مهمی را برداشته است.

رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به توسعه‌ی زیرساخت‌های پژوهش و فناوری در دانشگاه ایلام،تصریح کرد: ساخت و توسعه‌ی آزمایشگاه‌ها، کارآفرینی، مهارت کسب‌وکار و تجاری‌سازی ازجمله برنامه‌هایی است که با هم‌افزایی و جدیت در دانشگاه ایلام دنبال می‌شوند.

علی‌اکبری ادامه داد: دانشگاه ایلام سرمایه اجتماعی بالایی دارد که استقرار دفاتر پالایشگاه گاز، فنی و حرفه‌ای و استاندارد گویای گوشه‌ای از این سرمایه است که به تربیت دانش‌آموخته‌ی ماهر خواهد انجامید.

وی تشکیل شرکت تعاونی دانشجویی، موفقیت انجمن‌های علمی ، برگزاری جنین جشنواره‌هایی در دانشگاه را نشانه‌ی حرکت دانشگاه به سمت نقطه‌ی مطلوب یعنی دانشگاه کارآفرین و فناور دانست و ادامه داد: انتظار ما از چنین جشنواره‌هایی این است که نشان دهد خلاقیت تنها از آن عده‌ای خاص نیست و با جریان‌سازی این نکته را یادآور شود که چنین قابلیت‌ها و خلاقیت‌هایی می‌توانند عمومی شوند و همه می‌توانند در راه نوآوری گام بردارند به‌شرط اینکه خود را باور کنند و چون هوش هیجانی 4 برابر هوش ریاضی است.

جشنواره منطقه‌ای رویش زاگرس و زردکوه برقراری ارتباط بین مبتکران و مخترعان را از برکات چنین جشنواره‌هایی دانشت و  تصریح کرد: گفتمان‌سازی، کم شدن فاصله‌ی میان مخترعان و مسئولان و به کمک آوردن بخش خصوصی را ازجمله اهداف و انتظاراتی دانست که باید در این برنامه‌ها محقق شود.

امیری ، سرپرست بنیاد نخبگان استان ایلام نیز با بیان اینکه امروز دولت و حاکمیت به‌تنهایی قادر به حل مسئله بیکاری و ایجاد اشتغال نیست، اظهار کرد: محقق شدن الزامات اقتصاد دانش‌بنیان راه مقابله با بیکاری است که یکی از مؤلفه‌های آن پویایی و پیاده شدن اکوسیستم نوآوری است.

وی رکن اصلی این اکوسیستم را نیروی انسانی خلاق دانست و تصریح کرد: مخترعینی که در این جشنواره‌ها شرکت می‌کنند مایه امید اشتغال‌زایی هستند.

امیری تأکید کرد: هدف غایی این رویدادها این است که افراد اختراع خود را به تجاری‌سازی برسانند.

وی تعداد گفت: در این جشنواره 88 اختراع حضور یافتند که بیشترین اختراعات از استان ایلام با 24 مورد بود.

سرپرست بنیاد نخبگان استان ایلام از داوری آثار به مدت دو روز خبر داد و تصریح کرد: به‌زودی اختراعات برتر از طریق بنیاد نخبگان استان اعلام خواهد شد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.