شناسه خبر : 5091
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, فرهنگی و هنری تاریخ انتشار : 11 آبان 1399 - 11:08 |

مقابله با خوردگی در واحدهای شیرین سازی پالایشگاه گاز استان ایلام

با طرح خلاقانه یکی از پرسنل پالایشگاه گاز استان ایلام، طرح ایجاد کلادینگ (روکش دار کردن) بخشی از سیستم لوله کشی مابین برج احیا و ریبویلرهای واحدهای شیرین سازی آمین پالایشگاه گاز ایلام و نیز بخش‌های داخلی این ریبویلرها و نازل‌های برج مذکور با ورق نازک از جنس استنلس استیل انجام شد که در بخش نگهداری و تعمیرات این تجهیزات، صرفه جویی اقتصادی و در حوزه تولید نیز تاثیرات بسیار مثبتی بر کاهش توقفات به همراه داشته است.
مقابله با خوردگی در واحدهای شیرین سازی پالایشگاه گاز استان ایلام

به گزارش ایلام رسانه،«غلامحسین سلیمانی‌زاده» ارائه دهنده این طرح در گفت‌ و گویی اظهار کرد: در ابتدا برای مقابله با خوردگی در این نقاط از یکسری پوشش‌های ضد خوردگی ویژه استفاده ‌شود که ضمن هزینه بالای تامین، تاثیر چندانی در جلوگیری از خوردگی‌های شیمیایی این نقاط نداشته و در چندین نوبت، لزوم انجام تعمیرات اضطراری برای مقابله با پیشرفت خوردگی مستلزم توقف تولید می‌گردید.

وی افزود: بعنوان یک راه حل برای بالا بردن استحکام این نقاط پیشنهاد شد که از ورق استنلس استیل با ضخامت مناسب که هزینه آن نسبت به سایر راه‌های پیشگیری از خوردگی، از جمله پوشش‌های یاد شده به مراتب کمتر می‌باشد، استفاده شود که خوشبختانه این پیشنهاد با توجه به جزئیات اجرایی ارائه شده تائید گردید و با اجرای موفقیت آمیز آن، در بازرسی‌های انجام شده در چندوقت اخیر هیچگونه مشکلی در نقاط یاد شده مشاهده نشده و توقف تولیدی نیز ناشی از این مورد نداشته‌ایم.

وی به مزایای این طرح اشاره کرد و گفت: عدم نیاز به تعویض سالیانه پایپینگ و نازل‌های ریبویلر و برج احیاء و عدم نیاز به تغییر جنس آنها در جهت افزایش استحکام، کاهش هزینه‌های تیم‌ تعمیراتی، کاهش توقفات تولید و جلوگیری از هدر رفتن ماده شیمیایی حلال آمین که هزینه‌های تأمین آن در شرایط فعلی سرسام آور است، برخی از دستاوردهای این طرح بوده است.

در این ارتباط «مصدق رضایی» نیز با اشاره به اینکه نظام پیشنهادات به عنوان برجسته‌ترین ابزار مدیریت مشارکتی، زمینه ساز مشارکت کارکنان در تصمیم گیری‌های سطوح مختلف سازمان، از امور اجرایی تا اتخاذ تصمیمات راهبردی است، گفت: در مدیریت مشارکتی، کارکنان در اتخاذ تصمیم‌ برای ایجاد تحول در سازمان سهیم بوده،‌ و در مرحله اجرا نیز همکاری و همدلی بیشتری داشته و به تبع آن شاهد افزایش بهره وری نیز خواهیم بود.

دبیر نظام مشارکت شرکت پالایش گاز ایلام افزود: نظام پیشنهادات شرکت پالایش گاز ایلام از سال ۱۳۸۷ براساس آیین نامه مصوب شرکت ملی گاز ایران تشکیل و با اهداف افزایش میزان بهره‌وری، تقویت روح ابتکار و حس مسئولیت در کارکنان، افزایش همکاری بین کارکنان، امکان استفاده از تجارب عملی و نظرات و اندیشه‌های کارکنان، فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به امکان صرفه جویی اقتصادی ناشی از اجرای برخی طرح‌های پیشنهادی همچون طرح ذکر شده و هزینه‌کرد سود حاصل از صرفه‌جویی در جهت توسعه نیروی انسانی، گسترش مشارکت کارکنان و سایر سرفصل‌های مصوب شورای همیاری و مشارکت، نظام پیشنهادات این شرکت به سمت ایجاد زمینه دریافت پیشنهادات با مزیت و ویژگی ایجاد صرفه‌جویی مالی در شرکت حرکت کرده و در این راستا پیشنهادات متعددی دریافت نموده است.

رضایی تصریح کرد: مطابق آئین نامه، پیشنهادات دریافتی در چند مرحله توسط کارشناسان و اعضای شورا از حیث کاربردی بودن، قابلیت اجرا و تناسب هزینه فایده مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید، ضمن اجرا، مطابق ضوابط به پیشنهاد دهنده پاداش داده شده و مورد تقدیر قرار می‌گیرد.

گفتنی است غلامحسین سلیمانی‌زاده دارای ۲۱ سال سابقه اجرایی پایپینگ و از تکنسین‌های مکانیک پیمانکاری پالایشگاه گاز استان می‌باشد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.