- آگهي مناقصه عمومي شركت آب منطقه اي ايلام
- گردنکشی امروز صهیونیستها در منطقه به دلیل نبود وحدت در جهان اسلام است
- وحدت جهان اسلام، دشمن را به استیصال میکشاند
- تصادف زنجیرهای در تونل آزادی ایلام
- بخش عظیمی از شبکه توزیع آب شهر ایلام فرسوده است
- بازدید استاندار ایلام از پروژه سیلیکون منگنز شهرستان ملکشاهی
بهبود نسبی وضعیت کرونا ما را به اشتباه نیندازد
قاسم سلیمانیدشتکی امروز یکشنبه ۱۶ آذر ما در آغاز نشست روز جهانی خاک ضمن تبریک و گرمی داشت ۱۶ آذر ماه روز دانشجو و همچنین روز جهانی خاک، به آخرین وضعیت استان در بحث کرونا اشاره و اظهار کرد: در آمار آبان ماه وضعیت بسیار بدی در حوزه کرونا داشتیم که بسیار نگران کننده و خطرناک بود چراکه به اندازه چندین ماه گذشته آمار فوتی و بستری ها را در استان بالا برد.
وی در ادامه گفت: در آن روزها بطور متوسط روزانه ۱۰ نفر از هم استانی های عزیز ما به دلیل کرونا فوت میکردند، بنابراین، یک شرایط بحرانی و سختی را تجربه و پشت سر گذاشته ایم به شکلی که چهار شهرستان ما حالت بحرانی به خود گرفته بود و رتبه ما در ابتلا اول و در فوتی ها نیز رتبه سوم کشور را داشتیم!
وی افزود: در نتیجه در دو مرحله محدودیت های شدید ایجاد کردیم و در این میان علاوه بر همکاری خوب مردم و پای کار بودن دستگاه های درگیر در کار ستاد کرونا، اصحاب رسانه و فضای مجازی نیز همکاری بسیار خوبی داشتند و نتیجه آن این شد که استان ایلام در ردیف استان های برتر کشور در کنترل بیماری کرونا در اعمال موفق محدودیت های جدید قرار گرفت و این جای تقدیر دارد.
استاندار ایلام با اشاره به این مهم که در زمینه بستری ها در روزهای بحرانی تا رکورد بیش از ۴۰۰ بستری رسیده بودیم، گفت: خوشبختانه با اعمال محدودیت های جدید و رعایت و همکاری خوب مردم این میزان به حدود ۱۵۰ تا۱۶۰ نفر رسیده است و در زمینه فوتی ها نیز روز گذشته ما یک فوتی داشته ایم.
وی در ادامه گفت: در این مدت همچنین تلاش های بسیار خوبی برای تکمیل و تجهیز بیمارستان های استان از جمله استقرار کپسولهای اکسیژن، دستگاه های کمک تنفسی، خرید سیلندر های اکسیژن و امکانات مختلف دیگری که مورد نیاز کادر درمان بود، انجام شد.
سلیمانیدشتکی با اشاره به محدودیت های ایجاد شده در جلسات گفت: در جلسات گذشته تاکید کرده ایم که حضور افراد در جلسات بیشتر از ۱۵ نفر نباشد و الان که وضعیت شهر ایلام نارنجی شده و نهایتاً حدود ۲۰ نفر می توانند در جلسات حضور پیدا کنند.
وی با تاکید بر اجرای کامل دستورالعمل ها و پروتکلهای بهداشتی توسط مردم و دستگاه های اجرایی گفت: اگر ما دوباره اجرای پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی را جدی نگیریم باز هم ممکن است به همان روزهای بحرانی و آمار بالای بستری ها و تلفات در استان برگردیم.
وی افزود: از مردم عزیز استان، رسانهها، مدیران، فضای مجازی تقاضا دارم پروتکل های بهداشتی فاصله اجتماعی و زدن ماسک را حتماً جدی بگیرند و رعایت کنند تا دوباره به آن وضعیت بحرانی برنگردیم.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه همه این ۶۰۰ نفری که در این مدت در اثر کرونا از دست داده ایم برای ما عزیز بوده اند، گفت: متاسفانه ما دوستان فعال و بسیار خوبی را در عرصه های مختلف از جمله آقای مهدوی فر، آقای علی محمدی، پزشکان و پرستاران را در این راه از دست دادیم و این ضایعه ای بزرگ و اسفناک بود.
وی با عنوان این مطلب که آمار ۶۰۰ نفر فوتی در استانی با جمعیت کم ایلام بسیار خطرناک و جبران ناپذیر است، گفت: اگر تذکری در جلسه ای داده میشود به خاطر حفظ جان دوستان است و ما نباید به حالت عادی برگردیم و همه دستورالعمل ها را فراموش کنیم.
وی افزود: در این مدت برای حضور رسانه ها و حفظ سلامت و جان خبرنگاران در جلسات محدودیت هایی قائل شدیم، در جلسات سیستم ویدئوکنفرانس فعال نمودیم که برای چنین روزهایی در نظر گرفته شده و دوستان می توانند از طریق ویدئو کنفرانس در جلسات حضور یابند و پیامها را دریافت کنند.
اجرای بیش از ۴۰ درصد جنگل کاری سال جاری کل کشور در استان ایلام
وی در ادامه بر اجرای طرح های مختلف در اراضی ملی باید بدون قید مالکیت هیچ نهاد و دستگاهی یا فردی باشد و بهره برداری و صیانت از طرح ها باید به مردم واگذار شود، تاکیدکرد: به عنوان نمونه تفاهم نامه ای با بنیاد علوی در خصوص اجرای طرح های آبخیزداری توام با کشاورزی منعقد شده که طبق این تفاهم نامه بنیاد علوی یک هزار هکتار از اراضی استان را به آبخیزداری اختصاص می دهد و بعد از بهره برداری و صیانت از طرح به کشاورزان و جوامع محلی واگذار خواهد شد.
استاندار ایلام در ادامه گفت: هیچ دستگاه و شرکت یا فردی اعم از حقوقی یا حقیقی مالک اراضی ملی و طرح های اجرایی در این اراضی نیست و بعد از اتمام طرح ها بایست به مردم برای مشارکت و حفظ پروژه ها واگذار شوند که در آن صورت تاثیرگذاری و آثار مثبت اجرای طرح ها بیشتر خواهد بود.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه در استان طرح های آبخیزداری مهم و گسترده ای انجام شده است، یادآور شد: باید طرح های نوین آبخیزداری توام با کشاورزی انجام شود و در پیرامون یا پایین دست این طرح ها اقدام به کشت گیاهان دارویی، انواع گل ها با صرفه اقتصادی یا علوفه و مرتع کرد و بهره برداری از این اراضی و حفظ و نگهداری آن را به صورت امانی به خود مردم واگذار کرد.
وی شخم غیراستاندارد زمین در اراضی شیب دار، شخم دامنه کوه و جنگل، چرای بی رویه دام و … از جمله عوامل مهم در بروز و تسریع فرسایش و ضعف شدن خاک عنوان کرد و گفت: باید با اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری و نیز نهال کاری ضمن جلوگیری از افزایش روند فرسایش خاک، به تقویت و غنای خاک و سفره های زیرزمینی کمک کرد و از طرفی این مهم باعث جلوگیری از هدر رفت آب و روان آبهای سیل آسا خواهد شد.
سلیمانیدشتکی احیای خاک را احیای زندگی تعبیر کرد و گفت: برای تشکیل یک سانتیمتر خاک ۵۰ سال وفت لازم است اما بر اثر شخم غیر استاندارد در اراضی شیب دار هر سال ۵ سانتی متر فرسایش خاک صورت می پذیرد.
وی در ادامه به اجرای طرح ۱۰ هزار هکتاری احیای اراضی شیبدار توسط وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: متولیان امر این طرح را هر سال ۲ هزار هکتار و به مدت ۵ سال اجرا می کنند.
وی افزود: با توجه به اهمیت سلامت خاک و اینکه حیات تمام موجودات در گرو سلامت خاک است، برای حراست از اراضی استان علاوه بر استفاده از ظرفیت های مردم و انجمن های مردم نهاد، دستگاه های اجرایی مرتبط با موضوع نیز با برنامه های تلفیقی مبتنی بر تحقیقات، پژوهش، برنامه ریزی و ترویج برای احیای خاک در دستور کار قرار بگیرد و استانداری نیز از این برنامه ها حمایت می کند.
استاندار ایلام در ادامه با ابراز رضایت از عملکرد منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام، افزود: در استان ایلام اقدامات موثر متعددی در زمینه جنگل کاری مشارکتی و نهال کاری انجام گرفته که در دولت تدبیر و امید این روند نسبت به گذشته شتاب بیشتری داشته است.
وی اضافه کرد: در همین سال جاری سقف اجرای جنگل کاری کشور ۴۲ هزار هکتار است که سهم استان ایلام ۱۷ هزارهکتار معادل ۴۰ درصد کل پروژه است.
وی افزود: از ۷۸ هزار هکتار جنگل کاری که در استان صورت گرفته بیش از ۵۰ هزار هکتار آن در دو سه سال اخیر انجام شده است.
استاندار ایلام در پایان خواستار اهتمام جدی مدیران در انجام امور مردم در زمان باقی مانده از کار دولت شد و گفت: هر مسئولی بایست تا دقیقه اخر خدمت خود پرانگیزه و با تمام توان به امر خدمتگذاری به مردم انجام وظیفه کند.
وی افزود: نباید به این گمان که چند ماه بیشتر به پایان عمر دولت نمانده، جدیت و تلاش در دستور کار مدیران خارج شود.
به گزارش ایلام رسانه، به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، استاندار ایلام در ابتدای این جلسه به خاطر عدم رعایت دستورالعمل های ستاد کرونا در تعداد افراد حاضر در نشست، جلسه را ترک کرد که با تعدیل افراد و رعایت دستورالعمل دوباره به جلسه بازگشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.