شناسه خبر : 2925
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, فرهنگی و هنری تاریخ انتشار : 30 تیر 1399 - 8:21 |

برخی دلیل کاهش آمار بیکاری در استان ایلام را به کاهش نرخ مشارکت ارتباط می‌دهند

استاندار ایلام گفت: امروز مظلومیت دولت تا آنجاست که حتی دستاوردهایش را به حساب نقطه ضعف او می گذارند و اینجا لازم است دستگاه‌ های متولی از این نقاط قوت به صورت شفاف دفاع کنند.
برخی دلیل کاهش آمار بیکاری در استان ایلام را به کاهش نرخ مشارکت ارتباط می‌دهند

«قاسم سلیمانی‌دشتکی» در جلسه تنظیم بازار استان با تاکید بر این مهم که در شرایط کنونی دنبال ثبات بازار هستیم، گفت: بعد تعیین سازوکارهای مختلف برای تعادل در بازار امروز خبرهای امیدوار کننده ای در این حوزه به گوش می رسد از جمله اینکه میوه و تره بار وضعیت بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده است و مابقی بخش‌ها نیز باید به ثبات و تعادل نسبی برسد.

وی با اشاره به دستاوردهای مهم دولت در حوزه‌های مختلف خواستار تشریح عملکرد و اقدامات مثبت به صورت شفاف و به موقع توسط دستگاه های تخصصی شد و گفت: امروز مظلومیت دولت تا آنجاست که حتی دستاوردهایش را به حساب نقطه ضعف او می گذارند و اینجا لازم است دستگاه‌ های متولی از این نقاط قوت به صورت شفاف دفاع کنند.

استاندار ایلام در ادامه با اشاره به زیر سئوال بردن برخی از دستاوردهای دولت در استان، تصریح کرد: به طور نمونه مرکز آمار ایران به عنوان تنها مرجع رسمی اعلام نرخ بیکاری در کشور این شاخص را در استان ایلام ۶.۵ گزارش کرده اما برخی با حساسیت نسبت به این موضوع سعی در نادیده گرفتن این دستاورد مهم دارند.

سلیمانی دشتکی با بیان اینکه کسی منکر آمار بالای بیکاران جوان و فارغ التحصیلان دانشگاهی نیست و در این رابطه در تلاش هستیم نسبت به این مهم اقدامات عملی انجام دهیم، افزود: در این میان برخی دلیل کاهش آمار بیکاری در استان را به کاهش نرخ مشارکت ارتباط می‌دهند، این در حالی است که پایین آمدن نرخ مشارکت صرفا برای ایلام نبوده است بلکه این موضوع برای کل کشور بوده است.

سلیمانی‌دشتکی مهمترین عوامل کاهش نرخ مشارکت را عواملی مانند کاهش میزان موالید ۲۰ سال قبل که حالا وارد بازار کار می شوند به نسبت کل کشور، میزان کاهش فارغ التحصیلان به نسبت کل کشور و … عنوان کرد و گفت: معمولا نرخ مشارکت اگر پایین بیاید در کل کشور است و مختص یک منطقه و یا استان خاص مانند ایلام نیست.

وی با تاکید بر پذیرش انتقاد منصفانه توسط مدیران دستگاه های اجرایی، اضافه کرد: باید صدای منتقدان را شنید اما انتقاد با تخریب دو مقوله متفاوت است و در این شرایط سخت تخریب دولت به هیچ عنوان جایز نیست و در این راستا همه باید دنباله رو بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری در ارتباط با دولت که در دیدار تصویری با مجلس یازدهم بیان داشتند، باشیم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.