شناسه خبر : 3637
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, فرهنگی و هنری تاریخ انتشار : 25 مرداد 1399 - 11:02 |

ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی در ایلام مورد توجه هیات دولت قرار بگیرد

نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از جاهایی که مجلس مصصم است تاثیرگذاری لازم را داشته باشد، رفع قوانین مزاحم، مانع و مبهم است.
ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی در ایلام مورد توجه هیات دولت قرار بگیرد

دکتر «سارا فلاحی» در ششمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های نفت و گاز و همچنین مجتمع های پتروشیمی در دست اقدام باید ایلام را به قطب صادرات پتروشیمی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه به گونه ای نهادینه شده که در ایلام همه شغل را تنها کار اداری می دانند، باید جامعه را از فرهنگ ضد کار و ضد تولیدی که در آن وجود دارد عبور دهیم.

نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت و مسئولان با در نظر گرفتن پیوست های فرهنگی برای هر پروژه خیلی در اصلاح این فرهنگ می توانند نقش داشته باشند که جامعه ما از مسیر تولید کار و تلاش خارج نشود.

فلاحی گفت: فنی حرفه ای استان هم که پیگیر گسترش مهارت آموزی در استان است باید به سمت آموزش مهارتهایی حرکت کند که ما قابلیت انجام آن را در استان خود داریم و قطعا باید در این راستا باید بودجه ای هم داشته باشیم تا متناسب با آن بودجه از مسئولان انتظار داشته باشیم که کار کند.

نماینده مردم ایلام در مجلس یازدهم ضمن رضایت از خدمات و اقدامات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در جلسه با مدیران و واحدهای تابعه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر این نکته هم نظر بودیم که باید پارادوکس های موجود در قوانین را حل کنیم و از یک طرف قانون برای اقشار مختلف حقوقی را در نظر گرفته و از طرفی دیگر ما اعتبار و بودجه ای نداریم که این حق را به این اقشار بدهیم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار کرد: اقشاری که تحت حمایت بهزیستی هستند، در معرض بسیاری از آسیب های اجتماعی قرار دارند و باید برای حل مشکلاتشان فکری اساسی شود.

وی گفت: باید بتوانیم متناسب با مشکلات و معضلاتی که استان ایلام در حوزه های مختلف دارد، اعتبارات جذب کنیم نه صرفا بر پایه ملاک های جمعیتی یا دیگر فاکتورها که باید مسئولین کشوری این را مدنظر قرار بدهند زیرا که مسائل آسیبهای اجتماعی استان ایلام قابلیت تبدیل شدن به مسائل اجتماعی و امنیتی را با توجه به موقعیت جغرافیایی ما دارند.

فلاحی گفت: یکی از جاهایی که مجلس می تواند کمک کند، رفع قوانین مزاحم، مانع و مبهم از یک طرف و از طرف دیگر نظارت بر حسن اجرای قوانینی است که برخی اصلاً اجرا نمی‌شوند و برخی دیگر درست اجرا نمی‌شوند.

وی تصریح کرد: توجه به قشر زنان و جوانان از دیگر اولویت های ما در مجلس یازدهم است و زنان بی سرپرست و بدسرپرست ما در معرض آسیبهای اجتماعی هستند و باید به آنها کمک بیشتری صورت بگیرد.

فلاحی تصریح کرد: یکی از مهم ترین اولویت های نمایندگان استان در مجلس که در حال پیگیری هستیم بحث منطقه آزاد مهران است که می تواند دروازه ای برای توسعه استان باشد و بحث دیگر جدا کردن سهم استان ایلام از شرکت نفت و گاز غرب کشور است.

وی گفت: باید ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی در استان مورد توجه جدی وزارت نفت و هیات دولت قرار بگیرد تا استان ایلام به قطب صادراتی پتروشیمی تبدیل شود.

به گزارش ایلام رسانه، به نقل از روابط عمومی تعاون ،کار و رفاه اجتماعی استان، «شکراله شیرخانی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست، اظهار کرد: مدیران مجری برنامه ها هستند و سییاستگذار نیستند و مشکلات بنیادی حاکم بر نظام اقتصادی کشور را که دارای ریشه های فرهنگی و سیاسی است باید سیاستگذاران حل کنند.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از طبقات مختلف اجتماعی از خدمات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهره مند هستند، تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با افراد از قبل از تولد تا پس از مرگ در ارتباط است و سبقه ی آن اجتماعی است و به مسائل اجتماعی توجه دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام گفت: استان ایلام تاکنون رتبه اول در پرداخت تسهیلات کرونا در کشور کسب است و از مجموع ۲۱۶میلیارد تومان تسهیلات اختصاص یافته کرونا به استان تاکنون پرونده هایی به ارزش ۱۰۳ میلیارد تومان به بانک های عامل معرفی شده اند.

شیرخانی افزود: کل افراد واجد شرایط ۱۰هزار و ۳۲ پرونده به مبلغ ۱۰۲میلیارد و ۴۷۰میلیون تومان بودند که معرفی شده اند و اکنون در تلاش هستیم برای جذب اعتبار باقی مانده هرچه سریعتر با کمک دستگاه های تخصصی اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه ۳۰۶۶ طرح فقره با اعتبار ۲۵ میلیارد و۳۰۰ میلیون تومان در استان پرداخت شده است، گفت: تعداد کل ثبت نام کنندگان درخواست بیمه بیکاری در استان هفت هزار و ۳۱۷نفر است که از این تعداد بیش از پنج هزار مشمول قانون بیمه بیکاری است.

وی یادآور شد: ۱۶۷ هزار و ۹۲۱ هزار خانوار ایلامی از تسهیلات یک میلیون تومانی کرونا بهره مند شدند که اقساط این وام از یارانه تیرماه آن‌ها به مبلغ ۳۵ هزار و ۱۵۰ تومان طی ۲ سال کسر خواهد شد.

شیرخانی گفت: ۲ هزار و ۹۳۷ خانوار ایلامی توسط سازمان هدفمندی یارانه ها برای دریافت بسته های حمایتی شناسایی و بسته های حمایتی بهره مند شدند که بسته های حمایتی برای خانوارهای یک نفره ۲ میلیون ریال، ۲ نفره سه میلیون ریال، سه نفره چهار میلیون ریال و پنج نفره و بیشتر ۶ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

وی ضمن تصریح این نکته که برای شأن و جایگاه کارگران احترام ویژه ای قائل هستیم، عنوان کرد: وقتی یک کارگر در جامعه الگو نباشد، کار کردن هم در آن جامعه ی ارزش نخواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام گفت: مدتی است بحث استخدام افراد بومی را در شرکتهای بزرگ پیگیری می کنیم و استخدام و به کارگیری نیرو در شرکتها طبق ماده۴۷ باید با اولویت نیروهای بومی باشد و ما به جد پیگیر این موضوع هستیم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.