- صرفهجویی بیش از ۲۳ میلیون لیتر بنزین در استان ایلام
- بیکاری زنان جوان ایلامی بالاتر از میانگین کشوری
- تأکید مدیرکل صمت ایلام بر توسعه زیرساختهای مرزی برای روانسازی صادرات در مهران
- گنجینه دفاع مقدس باید به نسلهای آینده منتقل شود
- سازش ۴۴ پرونده در شعبه اول شورای حل اختلاف شهرستان ایلام
- ذخیره ۲.۲ میلیون متر مکعب آب با ۳۲ بند خاکی در ایلام
هشدار به تولید غیراستاندارد زولبیا و بامیه!
«مهناز همتی» در گفتوگو با ایلام رسانه، اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان و به دلیل حساسیت مصرف کالاها به خصوص در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا، در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا میکند و با اجرای این طرح از طریق #آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت میگیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود.
وی گفت: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله کشک مایع، شیرپاستوریزه و استرلیزه، قند، شکر، چای سیاه، پنیرلاکتیکی، پنیر خامهای، مایع، ژل ظرفشویی و سدیم هیپوکلریت از سوی تیمهای نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار میگیرند.
مدیرکل استاندار ایلام با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
همتی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان خبر داد و گفت: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دوره ای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.