- اجرای طرح پژوهشی استفاده از لوله های پلی اتیلن جهت فشارهای ۲۵۰psi
- زیرساختهای اربعین استان ایلام باید ارتقا یابد
- با تمدید مأموریت نیروهای خدوم شهرداری تهران در مهران موافقت شد
- ۷۵۰ هنرمند در موکب فرهنگی و هنری «شین» برای زائران اربعین برنامه اجرا کردند
- انحراف به چپ پراید در مسیر دهلران به مهران ۳ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
- تلاش ۵ ساعته آتشنشانی در پیشگیری از آتشسوزی بزرگ ناشی از تصادف مسیر ایلام به مهران
نباید آرد از کارخانههای سایر استانها تامین شود/ مجتمع پخت نان ایجاد شود
به گزارش ایلام رسانه، دکتر «حسن بهرامنیا» در نشست شورای آرد و نان استان که با حضور فرمانداران و دستگاههای اجرایی مرتبط برگزار شد، اظهار کرد: سرانه مصرف نان در استان ایلام تقریباً نزدیک به دو برابر متوسط سرانه مصرف نان در کشور است، از این رو موضوع بررسی کیفیت و کمیت نان در ایلام از حساسیت و اهمیت زیادی برخوردار است.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه بحث کمیت و کیفیت نان و ساعت کار نانواییهای استان یکی از موضوعاتی است که در یک ماه گذشته مورد بررسی دقیق قرار گرفته است، افزود: پس از بررسیهای بعمل آمده و برابر گزارش اعضای کارگروه آرد و نان و رویت کمیت و کیفیت نان تمام نانواییهای شهرستانهای استان مشخص شد که تغییرات محسوسی در نان استان به وجود آمده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
بهرامنیا با بیان اینکه استان ایلام علاوه بر ساکنان خود مهمانان زیارتی و گردشگران ایام نوروز را هم دارد، گفت: لازم است سهمیه فوقالعادهای برای شهرستانهایی که در مسیر عتبات عالیات بوده و هدف گردشگری نیز هستند، لحاظ شود.
وی در ادامه به ساعت شروع به کار نانواییها اشاره کرد و گفت: نانواییها موظف هستند تا قبل از ساعت شش و نیم صبح کار خود را شروع کنند تا مردم، کارمندان و کارگران بتوانند نان داغ را به موقع دریافت کنند و در محل کار خود حاضر شوند.
استاندار ایلام در ادامه خواستار مکانیابی استاندارد توام با تجهیز امکانات لازم برای نانواهاییها ظرف یک بازه زمانی دو ماهه شد و گفت: در این مدت زمان باید همه نانواهای استان به طریق استاندارد شده و به روز ساماندهی شوند.
وی در ادامه خواستار آموزش متصدیان نانواییهای سنتی و صنعتی توسط دستگاههای متولی با نظارت فرمانداران شد.
نماینده عالی دولت در استان با اشاره به کیفیت مطلوب و استاندارد گندم و آرد گفت: در این زمینه استان ایلام در کشور جزو بهترینها است و از این رو نانواییهای استان حق ندارند آرد مصرفی خود را از سیلو و یا کارخانههای آرد استانهای دیگر تامین کنند.
بهرامنیا خواستار بررسی و بازنگری در فرایند تامین و توزیع آرد سرانه روستایی، عشایری و شهری در بازه زمانی یک ماهه شد و گفت: لازم است متناسب ظرفیت و نیاز هر منطقه سهمیه در نظر گرفته شود و باید سهمیه آرد نانواییهای متخلف به عنوان یک ابزار انگیزشی در بین نانواییهایی که عملکرد بهتری دارند توزیع شود.
استاندار ایلام در ادامه گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که در شهرهای بزرگ استان ایلام مجتمعهای پخت نان را ایجاد کنیم زیرا هم به صرفهتر خواهد بود و هم متناسب با ذائقه مردم عمل خواهند کرد.
وی افزود: برابر بررسیهای صورت گرفته ذائقه مردم استان ایلام عمدتاً نانهای سنتی و سنگکی است و باید به سمتی پیش رفت که از صدور مجوز برای نانواییهای ریزشی خودداری شود.
بهرامنیا با اشاره به اینکه باید نانواییهایی که غیرفعال هستند شناسایی شوند، تاکید کرد: لیست کلیه نانواییهای استان باید از طریق اداره غله به فرمانداریهای استان تحویل شود تا نانواییهایی که آرد دریافت میکنند، اما پختن ندارند سهمیه آنها قطع شود.
استاندار ایلام خطاب به فرمانداران استان گفت: علاوه بر رصد و پیگیری مستمر عوامل مرتبط با همه فعالیتهای پخت نان، زمان پخت، کمیت و کیفیت و نحوه توزیع و مصرف آرد و نان را بصورت ماهانه به شورای آرد و نان استان گزارش کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.