- اجرای طرح پژوهشی استفاده از لوله های پلی اتیلن جهت فشارهای ۲۵۰psi
- زیرساختهای اربعین استان ایلام باید ارتقا یابد
- با تمدید مأموریت نیروهای خدوم شهرداری تهران در مهران موافقت شد
- ۷۵۰ هنرمند در موکب فرهنگی و هنری «شین» برای زائران اربعین برنامه اجرا کردند
- انحراف به چپ پراید در مسیر دهلران به مهران ۳ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
- تلاش ۵ ساعته آتشنشانی در پیشگیری از آتشسوزی بزرگ ناشی از تصادف مسیر ایلام به مهران
سیلابهای سهمگین؛ مقهور ظرافت مدیران جوان
پایگاه تحلیلی خبری ایلام رسانه_ یادداشت دکتر محسن توکلی – عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام بدون شک خسارت وارد شده از سیلابهای ابتدای سال جاری، وفور بارشهای سالانه و جشنهای سال جدید را به کام بسیاری از ایرانیان تلخ نمود. این موضوع زمانی بیشتر خود را نشان میدهد که با احساس تنهایی جهانی […]
پایگاه تحلیلی خبری ایلام رسانه_ یادداشت
دکتر محسن توکلی – عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام
بدون شک خسارت وارد شده از سیلابهای ابتدای سال جاری، وفور بارشهای سالانه و جشنهای سال جدید را به کام بسیاری از ایرانیان تلخ نمود. این موضوع زمانی بیشتر خود را نشان میدهد که با احساس تنهایی جهانی ناشی از تحریمهای غیرانسانی قدرتهای جهانی همراه شود. در این سیلها که در قسمتهای مختلفی از کشور بوقوع پیوست، آنچنان موج منفی را در کشور ایجاد نمود که کمتر کسی به این موضوع فکر کند که بحران میتوانست از این بیشتر و شدیدتر باشد. در بین استانهای که دچار سیل شدهاند خوشبختانه استان ایلام متحمل پرداخت کمترین هزینه شد، در حالی که موقعیت اقلیمی، توپوگرافی و….. استان میتوانست ایلام را به یکی از نقاط بحرانی تبدیل نماید، موضوعی که در استان لرستان به وقوع پیوست. آنچه غیر از الطاف خداوندی باعث پیشگیری و کاهش خسارت وارده شده است مجموعهای از تصمیمات مدیریتی درست اتخاذ شده در سطوح مختلف تصمیمگیری در مجموعه مدیریت استان ایلام بوده است.
در این واقعه نمیتوان نقش مجموعه اداره هواشناسی، استانداری، نیروهای نظامی و انتظامی، هلال احمر و …… را نادیده گرفت. اما در این بین یکی از مهمترین مدیریتها که نقش بیبدیلی در کاهش خسارت مالی و جانی در پایین دست حوضههای آبخیز استان را داشته است مجموعه مدیریت شرکت آب منطقهای استان ایلام بخصوص مدیریت جوان آن بوده است.
یکی از اهداف اصلی احداث سدها کنترل سیلاب است اما کسانی که تخصص در زمینه آب و هیدرولوژی دارند به خوبی میدانند، ریسک تخلیه سدهای ذخیرهای در مناطق نیمهخشک و احتمال ایجاد مشکل در فصول کمآبی چقدر است و بنابراین کمتر کسی با هدف جلوگیری از خسارت به پایین دست نسبت به تخلیه سدها اقدام میکند.
در سیلابهای اخیر مدیریت مناسب مخازن سدها باعث شده است تا ضمن جلوگیری کامل از خسارت به پایین دست مخصوصاً شهر و مناطق مسکونی واقع در جنوب و جنوب غرب استان خوشبختانه مجدداً این مخازن در اثر بارشها پر شده و دغدغه کمبود آب در فصول کم آبی نیز رفع شده است.
علیرغم اندک مشکلاتی که در پیشگیری، پیشبینی و مدیریت بحران سیل وجود داشته و دارد، اینگونه تصمیمات و اقدامات صحیح و بهموقع نشان از بلوغ مدیریت جوان برخی از دستگاههای اجرایی میباشد که در این تحلیل مدیر عامل محترم و همکاران ایشان در شرکت آب منطقهای استان نقش بسزایی داشتهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.