شناسه خبر : 21712
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی, استانی تاریخ انتشار : 10 اسفند 1403 - 15:56 |
مدیرکل دامپزشکی استان

نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در ایلام تشدید می‌شود

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند آغاز می‌شود تا ۱۳ فروردین سال آینده ادامه می‌یابد.
نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در ایلام تشدید می‌شود

دکتر یونس احمدی امروز ۱۰ اسفند اظهار کرد: در این طرح، نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن استان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا درخواهد آمد.

 

وی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در نوروز و ماه رمضان، افزود: این طرح توسط ۲۰ اکیپ بازرسی شامل ۱۲ دکتر دامپزشک و ۴۵ نفر کارشناس دامپزشکی در دو نوبت کاری صبح و عصر در استان اجرا می‌شود.

 

به گزارش ایلام رسانه به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، او افزود: شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضا، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.

 

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.