- رفع تصرف بیشاز ۴۴ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ایلام
- واریز اعتبار کالابرگ به دهک های چهار تا هفت درآمدی از ۲۳ اسفند
- واگذاری ۱۲ هزار و ۵۴۳ فقره انشعاب آب و فاضلاب در ایلام
- جمع آوری بیش از ۲۰ میلیارد تومان وجوهات زکات در ایلام
- اعتبار بیمه روستاییان و عشایر و مشمولین پنج دهک اول تا فروردین سال آینده
- اختصاص حدود ۱۷۰ تن قیر جهت آسفالت معابر بافت فرسوده
فرصت یک ماههی استاندار برای افزایش کیفیت نان در استان ایلام
به گزارش ایلام رسانه «حسن بهرامنیا»، در نشست فوق العاده کارگروه گندم، آرد و نان استان ایلام اظهار کرد: در مقیاس ملی بیشترین سرانه مصرف نان مربوط به مردمان غرب کشور و حوزه زاگرس و کمترین درآمد ملی هم مربوط به همین مردم است؛ لذا ما باید بر اساس وجدان، اخلاق و وظیفه نسبت به کیفیت، قیمت و سلامت نان این مردم حساس باشیم؛ برای بهبود کیفیت قوت غالب مردم زحمتکش استان ایلام کم نخواهم گذاشت.
وی با بیان اینکه بیشتر نانوایی ها روزهای تعطیل فعالیت ندارند، چه کسی باید بر این اوضاع نظارت کند؟، ادامه داد: از مدیران گله دارم زیرا ضعف نظارتی و مدیریتی در این حوزه مشهود است. چرا باید حتما استاندار به موضوع کیفیت نان ورود کند؟ آیا این جزو وظایف استاندار است؟ وقتی شما مدیران به وظیفه تان عمل نمی کنید، بنده مجبورم که ورود کنم.
استاندار ایلام عمده مشکلات نانوایی های ایلام را کم فروشی، عدم رعایت بهداشت و عدم رعایت ساعت کاری عنوان و تصریح کرد: در بازدید امروز که به صورت رندم و با انتخاب خود مدیران ذیربط انجام گرفت، مشخص شد که میزان کیفیت، وزن چانه و سطح رعایت بهداشت در نانواییهای شهر ایلام بسیار پایین و اکثریت نانوایی ها در زمان مشخص و تعیین شده فعالیت نمیکنند و این موضوع موجب نارضایتی مردم شده است.
بهرام نیا، با انتقاد از عملکرد مدیران اداره غله و خدمات بازرگانی گفت: اگر می توانید کار کنید در خدمت هستیم اگر نمی توانید کار را به اهلش بسپارید.
وی با بیان اینکه با این وضعیت تورم و گرانی بگذارید مردم حداقل نان سالمی داشته باشند و مصرف کنند، ادامه داد: چرا گندم را به گونه ای تقسیم نکرده اید که کیفیت نان در طول سال یک گونه باشد؟ ترکیب آرد باید به گونه ای باشد که درصد سبوس موجود در نان استاندارد باشد.
استاندار ایلام گفت: بازدید و بررسی کیفیت نان در استان وظیفه مدیران بود اما به واسطه ضعف مدیریتی، وقت استاندار که مربوط به ۶۰۰ هزار نفر است از صبح تاکنون صرف این موضوع شده است.
وی با بیان اینکه برابر گزارشهای رسیده، در نان ایلام جوش شیرین استفاده می شود در حالی که وجود جوش شیرین در نان از لحاظ بهداشتی مورد تایید نیست، گفت: در حوزه پخت و مصرف نان باید فرهنگ سازی لازم انجام و مصرف نان های سبوس دار در بین شهروندان رواج پیدا کند.
بهرام نیا، خواستار آموزش متصدیان و کارکنان نانواییها از طریق کلاس های فنی و حرفه ای شد و ادامه داد: برای پخت نان با کیفیت چرا باید وابسته به دیگر استان ها باشیم؟ وقتی جوانان این دیار آموزش ببینند می توانند علاوه بر کسب رضایت مردم، به رفع بخشی از معضل بیکاری هم کمک کنند.
وی تاکید کرد: اتحادیه نانوایی ها باید یک دوره مشتری مداری و ارائه خدمات حرفه ای و همچنین یک دوره آموزشی فنی و حرفه ای برای متصدیان و کارگران نانوایی ها برگزار و کارت مهارت برای آنان صادر کند.
استاندار ایلام ابراز امیدواری کرد تا جلسه امروز تلنگری به مدیرانی باشد که تا کنون کم کاری کرده اند و خاطرنشان کرد: در صدور مجوز نانوایی ها باید ذائقه مردم را در نظر بگیرید؛ بیشتر مجوزهایی که برای نانوایی های سنگکی صادر شده از نوع صنعتی است در صورتی که مردم این منطقه به سنگکی های سنتی بیشتر علاقه دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.