- برگزاری نشست هماندیشی بررسی مشارکت دانشگاهها و دستگاههای اجرایی در توسعه استان ایلام در دانشگاه ایلام
- سومین دوره جشنواره «فیلمان» در ایلام برگزار میشود
- توسعه و اصلاح بیش از ۸۷ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب در ایلام
- مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام منصوب شد
- ارتقاء جایگاه دانشگاه از مسیر پژوهش میگذرد
- تداوم پویش اهدای خون مهر فاطمی در ایلام تا ۲ دی
دستورالعمل پروانه «چرا» تدوین میشود
به گزارش ایلام رسانه، « بهرام میراخوری» در نشست شورای عشایر استان ایلام اظهار کرد: اکنون سالانه ۲۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود که با اجرای یک زنجیره برای افزایش میزان تولید با کمک عشایر واردات گوشت قرمز حذف میشود.
وی تصریح کرد: تسهیلات کمبهره به مقدار نیاز برای هر راس بره ، پنج میلیون ریال به صورت علوفه و کنستانتره در اختیار عشایر قرار داده میشود.
معاون توسعه و منابع انسانی سازمان عشایری کشور ادامه داد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت جامعه عشایری کشور است که ۱.۸ درصد کل جمعیت کشور را تشکیل میدهند و در قالب ۲۱۳ هزار خانوار دارای ۲۴ میلیون راس دام هستند و این جمعیت حداقلی، نقش بسزایی در تولید انواع فرآوردههای دامی، صنایع دستی، ایجاد امنیت و حفاظت از سرحدات مرزی و تولید مواد پروتئینی کشور دارند.
میراخوری گفت: همه موارد قانونی در مجلس مطرح شده و در راستای رفع مشکلات عشایر با حضور نمایندگان تصممیات خوبی برای اختصاص اعتبار به بخشهای مختلف گرفته شده است.
وی با بیان اینکه ۶۲۵ پروژه آبرسانی برای ۲۱ هزار خانوار عشایری اکنون در دست اقدام است زیرا ۳۸ درصد جمعیت عشایری کشور از آب آشامیدنی بهرهمند نیستند، تصریح کرد: بحث تامین آب برای عشایر در نقاط مختلف در دستور کار قرار دارد و بر اساس بند تبصره چهار در طول ۲ سال گذشته ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای آبرسانی شبکهای اختصاص یافته است که با پرداخت و اجرایی شدن آن هزینه پرداخت آب باید به حداقل برسد و دیگر نیازی به آبرسانی سیار که ممکن است از نظر بهداشتی مشکل ایجاد کند، نباشد.
معاون سازمان عشایری از اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات به عشایر کشور که ۶۰۰ میلیارد تومان آن تسهیلات کمبهره است ، خبر داد و گفت: تمام تلاش مجموعه دولت تدبیر و امید حمایت از قشر مولد و فعال عشایر است.
میرآخوری تصریح کرد: یکی از بهترین اقدامات ایجاد سامانه آماری در سه استان کشور بوده که بزودی سامانه آمار عشایر ایلام به عنوان الگو معرفی میشود.
وی از تدوین دستورالعمل پروانه چرا خبر داد و گفت: بر اساس ظرفیت مراتع، دام عشایر در آنها فعالیت داشته باشد، همچنین برای اسکان عشایر اجباری نداریم اما اگر عشایر برای اسکان داوطلب باشند از آنها حمایت میکنیم.
جامعه عشایری استان با ۹ هزار و ۷۳۶ خانوار و ۶۰ هزار نفر جمعیت حدود ۱۱ درصد جمعیت استان و ۵ درصد جمعیت عشایر کشور را تشکیل میدهند و رتبه چهاردهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.