شناسه خبر : 10433
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی تاریخ انتشار : 19 مرداد 1400 - 8:28 |

خانواده‌ها استفاده از شبکه‌های اجتماعی را مدیریت کنند

معاون استاندار ایلام گفت: باید راهکارهای لازم برای جلوگیری از اثرات منفی شبکه های اجتماعی در اختیار خانواده قرار گیرد و به صورت مدیریت شده از شبکه ی اجتماعی بهره‌مند شوند.
خانواده‌ها استفاده از شبکه‌های اجتماعی را مدیریت کنند

به گزارش ایلام رسانه، «الیاس فتاحی» در کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده با اشاره به بحث تولیدات محتوایی و فضای مجازی مورد استفاده خانواده ها تأکید کرد : در تولیدات محتوایی الکترونیک با محور خانواده باید بر روی خانواده ی متعادل و ایمن و پویا تأکید شود چرا که خانواده در اسلام محور و اساس نظام اجتماعی است و همه ی برنامه های ما باید خانواده محور باشد تا موفقیت را کسب کنیم.
وی با اشاره به تولید محتوای مناسبی که توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد می شود تصریح کرد: ما هر روز یک خلاقیت و ابتکار از اداره ی کل فرهنگ و ارشاد می بیینم که جای تقدیر و تشکر دارد.
فتاحی به اثرات منفی شبکه های اجتماعی بر فرد و جامعه اشاره و تصریح کرد: هر روز شاهد اثرات مخرب فضای مجازی از جمله گسترش شایعات و نقض حریم خصوصی افراد و انزوا و دور ماندن از محیط های اجتماعی، تضعیف نهاد خانواده و صله ی رحم ، دوری از خانواده ، فامیل و اقوام و گسست فکری و عاطفی در جامعه هستیم و راهکارهای لازم برای جلوگیری از اثرات منفی شبکه های اجتماعی باید در اختیار خانواده قرار گیرد، خانواده ها باید به صورت مدیریت شده از شبکه ی اجتماعی بهره‌مند شوند.

معاون سیاسی استاندار ایلام در کارگروه اجتماعی ، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده خواستار حمایت از کشاورزانی که محصولات ارگانیک تولید می کنند و همچنین فرهنگ سازی بیشتری برای استفاده خانواده از محصولات ارگانیک به منظور افزایش کیفیت سلامت خانواده ها شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری ایلام؛ الیاس فتاحی در این نشست با تبریک روز خبرنگار و گرامی داشت خبرنگاران فقید استان آقایان مهدوی فر و شهبازی با تأکید بر اهمیت سلامت و بهداشت خانواده ها گفت: ما باید سلامت غذایی را از مرزعه شروع کنیم و در چرخه تولیدات کشاورزی و دامی بحث سلامت تولید را مد نظر قرار دهیم و نظارت بر کشت و کار از جمله سموم و کودهای شیمیایی و در مراحل بعدی اعم از فرآوری و دیگر فرآیندها بحث سلامت محصولات مورد توجه قرار گیرد و با آموزش کشاورزان و تولید کنندگان نسبت به افزاش کیفیت و بهداشت محصولات غذایی اقدام کنیم .
وی با اشاره به اهمیت استفاده از محصولات ارگانیک در خانواده ها افزود: باید در این خصوص فرهنگسازی لازم در خانواده ها صورت گیرد و با برگزاری نمایشگاههای محصولات ارگانیک که ان شاء الله بعد از پاندمی کرونا در دستور قرار می گیرد انگیزه ی بیشتری را برای استفاده از این محصولات در خانواده ها ایجاد کنیم .

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.