شناسه خبر : 26368
  پرینتخانه » آخرین اخبار تاریخ انتشار : 30 خرداد 1404 - 21:06 |

تشدید نظارت بر اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در ایلام

مدیرکل دامپزشکی ایلام از تشدید نظارت بر مکان های تولید، انتقال و عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد و گفت که طرح پایش این اماکن با توجه به شرایط ویژه کنونی در سراسر استان در حال اجرا است.
تشدید نظارت بر اماکن عرضه فرآورده های خام دامی در ایلام

یونس احمدی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایلام رسانه،اظهار کرد: به منظور جلوگیری از هرگونه استفاده نادرست از شرایط کنونی، گروه پایش متشکل از دامپزشکی و دیگر دستگاه های مرتبط بر همه مراکز تولید، انتقال و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت دارند.

وی افزود: با حضور این گروه های نظارتی، از تخلف و استفاده نادرست در عرضه گوشت یا فرآورده‌های خام دامی فاسد و غیرقابل مصرف، ذبح و عرضه حرام گوشت و یا احتکار جلوگیری می شود.

احمدی یادآور شد: مردم هرگونه تخلف در این زمینه را به اداره های دامپزشکی شهرستان های محل سکونت خود یا سامانه گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام به مردم توصیه کرد که فرآورده‌های خام دامی را از مراکز معتبر و مورد تایید کارشناسان دامپزشکی تهیه کنند.
پایان پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.