اخبار ویژه »
- بانک کشاورزی برنده جایزه بینالمللی «بهترین خدمات بانکی» شد
- دستگیری قاتل فراري در کمتر از ۲۴ ساعت در ایلام
- چهارمین جشنواره تئاتر طنز «تیتالی» ایوان برگزار میشود
- آغاز برداشت ۵ هزار تن برنج سفید در سیروان
- صرفهجویی بیش از ۲۳ میلیون لیتر بنزین در استان ایلام
- بیکاری زنان جوان ایلامی بالاتر از میانگین کشوری
شناسه خبر : 23575
پرینتخانه » آخرین اخبار
تاریخ انتشار : 28 شهریور 1403 - 15:18 |
ترخینه ایلامی
ایلام رسانه/ ترخینه ایلام را می توان ازجمله قدیمی ترین غذاهای آماده نام برد که در آن هیچ مواد نگهدارنده ای استفاده نمی شود. اواخر شهریورماه (سرد وا کردی) فصل آماده سازی ترخینه در اکثر مناطق استان است. ترخینه، یکی از غذاهایی است که در فصل زمستان و بهدلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده میشود. […]

ایلام رسانه/ ترخینه ایلام را می توان ازجمله قدیمی ترین غذاهای آماده نام برد که در آن هیچ مواد نگهدارنده ای استفاده نمی شود. اواخر شهریورماه (سرد وا کردی) فصل آماده سازی ترخینه در اکثر مناطق استان است.
ترخینه، یکی از غذاهایی است که در فصل زمستان و بهدلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده میشود. البته ترخینه را بهعنوان غذای محلی دیگر استانهای غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان و کردستان نیز میشناسند.
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به اشتراک بگذارید
https://ilamrasaneh.ir/?p=23575
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.