ترخینه ایلامی

تاریخ انتشار : 27 شهریور 1403 - 15:24 |
ترخینه ایلامی

ایلام رسانه/ ترخینه ایلام را می توان ازجمله قدیمی ترین غذاهای آماده نام برد که در آن هیچ مواد نگهدارنده ای استفاده نمی شود. اواخر شهریورماه (سرد وا کردی) فصل آماده سازی ترخینه در اکثر مناطق استان است.

ترخینه، یکی از غذاهایی است که در فصل زمستان و به‌دلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده می‌شود. البته ترخینه را به‌عنوان غذای محلی دیگر استان‌های غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان و کردستان نیز می‌شناسند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.