شناسه خبر : 28008
  پرینتخانه » اجتماعی, اقتصادی تاریخ انتشار : 06 مهر 1404 - 9:26 |

آغاز برداشت ۵ هزار تن برنج سفید در سیروان

سرپرست اداره جهاد کشاورزی سیروان گفت: همزمان با آغاز فصل پاییز، برداشت بیش از ۵ هزار تن برنج سفید از یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع شهرستان سیروان آغاز شد؛ محصولی که به دلیل عطر و کیفیت مطلوب، در بازارهای داخلی جایگاه ویژه‌ای دارد.
آغاز برداشت ۵ هزار تن برنج سفید در سیروان

حسین علی‌حسینی سرپرست اداره جهاد کشاورزی سیروان، صبح یکشنبه ۶ مهرماه در گفت‌وگو با خبرنگارایلام رسانه،گفت: همزمان با آغاز فصل پاییز، کشاورزان شهرستان سیروان برداشت برنج از سطح یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع این شهرستان را آغاز کردند.
وی افزود: فصل برداشت برنج در سیروان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۵ هزار تن برنج سفید از مزارع این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
سرپرست جهاد کشاورزی سیروان ادامه داد: کشاورزان شهرستان سیروان ۵ نوع برنج شامل فجر، هاشمی، عنبربو، شمشیری و محلی تولید می‌کنند که به دلیل کیفیت و عطر مطلوب، در بازارهای داخلی با استقبال بالایی مواجه است، بخش عمده برداشت‌ها به صورت مکانیزه انجام می‌شود و تنها در برخی نقاط، روش سنتی همچنان رایج است.
علی‌حسینی خاطرنشان کرد: با وجود کمبود بارش‌ها، مدیریت منابع آبی و همکاری‌های جمعی، زمینه موفقیت کشاورزان در تولید این محصول فراهم شده است، همچنین رونق کارخانجات فرآوری برنج در شهرستان، ارزش اقتصادی برداشت را دوچندان کرده است.
انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.