- آگهی مزایده-نوبت دوم اداره کل امور عشایر استان ایلام
- لزوم توجه بیشتر به حوزه وقف و نذر در استان ایلام
- سیاهدانه، گیاه دارویی متناسب با شرایط اقلیمی ایلام
- انتصابها باید بر مبنای شایستگی باشد
- استاندار ایلام: رخوت و سستی از مدیران استان پذیرفتنی نیست
- پیگیری مستمر مصوبات شورای حفاظت از منابع آب استان از مهمترین اقدامات شرکت آب منطقه ای ایلام است
گرامیداشت چهلمین سالگرد حماسه فتح میمک برگزار شد
به گزارش ایلام رسانه، هر ساله ۱۹ دی، منطقه عمومی میمک شاهد حضور مردمی بود که می آمدند تا از حماسه ای بگویند که میمک را از دشمن بعثی پس گرفت، نقطه ای که آغاز دفاع مقدس ۸ ساله بود.
اما امسال، چهلمین سالگرد این حماسه ، به دلیل شیوع ویروس کرونا در مصلی شهر ایلام و با حضور تعداد محدودی از خانواده شهدا و ایثارگران، پیشکسوتان دفاع مقدس، بزرگان ایل خزل، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسوولان دستگاه های اجرایی استان برگزار شد.
رونمایی از کتاب میمک در جنگ تحمیلی نوشته سرتیپ بسطامی، مداحی، تقدیر از خانواده شهید سهرابی سهید مدافع حرم استان ایلام، جمعی از خانواده های شهدای عملیات فتح میمک و پیشکسوتان این عملیات از ایل خزل از دیگر برنامه های این مراسم بود.
سرتیپ دوم ستاد امیر محمدرضا فولادی،رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران، در این مراسم، اظهار کرد: میمک به علت ارتفاعات راهبردی خود از ۸۰ سال پیش همواره مورد مناقشه ایران و عراق بود چرا که ارتفاعات این منطقه تا کیلومترها از عمق خاک سرزمین حریف را در تسلط خود دارد و صدام نیز با اشراف به این موضوع قبل از شروع جنگ اقدام به تصرف میمک کرد.
وی گفت: با تصرف میمک مردم عشایر ایل خزل و ارتش اقدام به بازپس گیری میمک کردند و فرماندهان ارتش همزمان ۲ گزینه آزادسازی مهران و میمک را داشتند که آزادسازی میمک باتوجه به موقعیت سوق الجیشی خود به گزینه اول و اصلی برای فرماندهان و اتاق فکر جنگ کشور انتخاب شد.
فولادی با بیان اینکهیکی دیگر از دستاوردهای فتح میمک اهمیت حضور نیروی مردم و عشایر بود که پیش از این عملیات چندان مورد توجه نبود اما بعد از این عملیات سازماندهی و آموزش و بسیج نیروهای مورد توجه فرماندهان قرار گرفت و بسیج مردمی نقشی پررنگ در جنگ را ایفا کردند، تاکید کرد: اکنون برای ماندگاری این حماسه ها برای نسل های آینده باید گذشته های پرافتخار و حماسه های جنگ تحمیلی فراموش نشود و نسل به نسل در آینده با رشادت های مردمان سرزمین خود در گذشته آشنا شوند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: جنگ جبهه استکبار امروز شدیدتر شده و به شیوه های نوین تر بر علیه ایران اسلامی در جریان است و دشمن اکنون با حربه هایی چون تهدید، تحریم، توطئه، تطمیع، تزویر و سایر هجمه ها به مصاف ایران مقتدر آمده اند.
وی افزود: آمریکا قبل از انقلاب بر علیه شوروی سابق انواع معاهده های نظامی را تشکیل داد و ایران در زمان رژیم پهلوی عضو این معاهده ها بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا بر علیه ایران اسلامی و جلوگیری از صدور انقلاب، معاهده های نظامی و اقتصادی را تشکیل داده است اما می داند که ایران در برابر آنها دشمنی مقتدر است.
امیر فولادی یادآور شد: اکنون که دشمن در صدد ضربه زدن به انقلاب است، باید با اتکا و ایمان به خداوند، اعتماد و خودکفایی نسبت به خودباوری و ظرفیت های داخلی، اتحاد و انسجام بین مردم و مسوولان، تبعیت از فرامین امام راحل و رهبری و تداوم مسیر راه شهید سلیمانی از هجمه های دشمن عبور کنیم.
وی اضافه کرد: مردم ایران اسلامی در هر پست و مقام و صنفی اگر به وظایف دینی و اسلامی خود پایبند باشند ایران بیش از پیش به سرافرازی در سطح بین الملل می رسد و باید آنها همواره در برابر هجمه های دشمنان این مرز و بوم هوشیار باشند و راه های نفوذ و دسیسه را بر استکبار ببندند.
وی گفت: ایران اسلامی در همان بدو انقلاب و حتی مبارزات پیش از انقلاب آبستن حوادث زیادی بوده است که اگر به مانند نمونه فقط به رویدادهای دی ماه اشاره کنیم می توان به شهادت فدائیان اسلام و ایت الله غفاری، قیام مردم قم، عملیات های بزرگ جنگ تحمیلی واقع شده در دی ماه، حادثه سقوط هواپیما و شهادت جمعی از توابع هوانیروز ارتش نظیر شهیدان ستاری و اردستانی، واقعه ۹ دیماه و همبستگی مردم با رهبری و انقلاب بعد از فتنه ها و آشوب های سال ۸۸، ترور شهید سلیمانی اشاره کرد.
فولادی با بیان اینکه دفاع مقدس یک دانشگاه بزرگ انسان سازی و رشادت بود، افزود: در این دانشگاه و مکتب شاگردانی سرافراز و جسور چون شهیدان سلیمانی بود که دشمن را در جبهه های مقاومت به ستوه آورد و کرنش و احترام عالی ترین مقام های نظامی دنیا از جمله روسیه را معطوف خود ساخت.
وی گفت: ایران در جنگ مظلوم و تنها و فقط متکی به خداوند بود و رمز پیروزی ایران اسلامی بر دشمن نیز همین ایمان مطلق به خداوند و امدادهای غیبی، اتحاد، انسجام و غیرت ملی، همبستگی نهادهای نظامی ارتش، سپاه و ژاندارمری سابق (نیروی انتظامی کنونی) و حضور گسترده بسیج مردمی بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.