- اجرای طرح پژوهشی استفاده از لوله های پلی اتیلن جهت فشارهای ۲۵۰psi
- زیرساختهای اربعین استان ایلام باید ارتقا یابد
- با تمدید مأموریت نیروهای خدوم شهرداری تهران در مهران موافقت شد
- ۷۵۰ هنرمند در موکب فرهنگی و هنری «شین» برای زائران اربعین برنامه اجرا کردند
- انحراف به چپ پراید در مسیر دهلران به مهران ۳ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
- تلاش ۵ ساعته آتشنشانی در پیشگیری از آتشسوزی بزرگ ناشی از تصادف مسیر ایلام به مهران
مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان در ۲۳ استان افتتاح می شود
به گزارش ایلام رسانه، به نقل از روابط عمومی بهزیستی ایلام، دکتر «فاطمه رضوان مدنی » در نشست بررسی و برنامه ریزی ایجاد مرکز جامع درمانو بازتوانی معتادین در ایلام اظهار کرد: راه اندازی این مراکز از سال ۹۸ در دستور کار بهزیستی قرار گرفته و تا کنون در شش استان کشور افتتاح شده است.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته با احتساب این مراکز جدید که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و رییس سازمان بهزیستی کشور افتتاح خواهد شد ، کل مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان به ۲۹ مرکز افزایش خواهد یافت.
وی در خصوص فعالیت این مراکز گفت: طول درمان فرد معتاد در این مراکز به مدت یکسال بوده و در طول این مدت افراد پذیرش شده تحت درمان تخصصی، خدمات روانشناسی، پزشکی، آموزش های شغلی و غیره قرار خواهند گرفت.
معاون سازمان بهزیستی کشور با ذکر اینکه در کنار درمان این افراد خانواده های انان نیز اموزش های لازم را کسب می کنند، افزود: اموزشهای ارایه شده به معتادان و خانواده های آنان در این مراکز تا یکسال خواهد بود.
مدنی گفت: همچنین در صورت اشتغال بهبود یافتگان به هریک از این افراد ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات و یا درصورتیکه فردی به عنوان کارفرما زمینه اشتغال ۴۰ نفر از این افراد را فراهم کند ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات با بهره چهار درصد پرداخت خواهد شد.
معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ایجاد مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان را به عنوان یکی از مراکز جدید بهزیستی که نقش مهمی در تاثیرگذاری عدم بازگشت معتادان به مصرف مواد را دارد دانست
مدنی اظهار کرد: طی بررسی مطالعات و اقدامات ۲۰ سال اخیر در بهزیستی کشور این مساله مورد تاکید قرار گرفت که راهکاری برای افزایش درصد بهبودی و پیشگیری از شکست درمان بکارگیری شود که در این زمینه ایجاد مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: در گذشته درمان معتادان بدون توجه به نوع مصرف مواد فرد و علت اعتیاد با بهره گیری از یک شیوه درمانی انجام می شد که درصد موفقیت ان بین پنج تا ۱۰ درصد بود.
معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: این در حالی است که با ایجاد این مراکز و درمان تخصصی تر فرد معتاد با توجه به ماده مصرفی انها و همکاری خانواد؛پزشک؛روانشناس ؛مددکار و مدیر مورددرصد موفقیت بهبودی به ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت.
محمد نوذری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام نیز اظهار کرد: تاسیس این مرکز نقش مهمی در روند بهبود افراد معتاد و بازگشت آنها به شرایط زندگی عادی خواهد داشت که در این زمینه دستگاه های مرتبط باید همکاری لازم داشته باشند.
وی با ذکر اینکه اقدام های مطلوبی در دولت تدبیر و امید بویژه در سه سال اخیر در کاهش آسیب های اجتماعی این استان انجام گرفته افزود: کارنامه دولت تدبیر و امید در رفع آسیبهای اجتماعی در این استان موفق است که نتایج آن در کاهش آمار های مختلف در حوزه آسیبهای اجتماعی وجود دارد.
وی افزود: مصداق بارز این مساله کاهش نرخ خودکشی در شهرستان ملکشاهی است بطوریکه با طرح های پیشگیرانه که با مشارکت دستگاه هایی از جمله بهزیستی، بنیا برکت، ستاد اجرایی فرمان امام و غیره در این شهرستان انجام گرفته در ۹ ماهه امسال نرخ خودکشی در این شهرستان به صفر رسیده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با اشاره به تمرکز اصلی حوزه اجتماعی استان بر ارتقا سرمایه اجتماعی و نشاط اجتماعی خاطر نشان کرد: استان ایلام با استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد که تعداد آنها از ۲۷۰ مورد به ۴۸۹ مورد افزایش یافته در حوزههای پیشگیری از اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی اقدام های موثری انجام داده است.
وی ضمن تاکید بر ضرورت ایجاد مراکز جامع درمان و بازتوانی معتادان در استان گفت: ایجاد این مراکز با توجه به جدید شیوه درمان آنها و از طرفی با توجه به اینکه تا ۴۰ درصد روند بهبود افراد معتاد را افزایش می دهد در این استان ضروری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.