- آگهی مزایده-نوبت دوم اداره کل امور عشایر استان ایلام
- لزوم توجه بیشتر به حوزه وقف و نذر در استان ایلام
- سیاهدانه، گیاه دارویی متناسب با شرایط اقلیمی ایلام
- انتصابها باید بر مبنای شایستگی باشد
- استاندار ایلام: رخوت و سستی از مدیران استان پذیرفتنی نیست
- پیگیری مستمر مصوبات شورای حفاظت از منابع آب استان از مهمترین اقدامات شرکت آب منطقه ای ایلام است
قرنطینه آمار ابتلا، بستری و فوتیهای ناشی از کرونا را کاهش میدهد/آمارها دست کاری نشده است
به گزارش ایلام رسانه، «محمد کریمیان» با تاکید بر اینکه آمار دانشگاه علوم پزشکی واقعی است و بنا بر ارائه دستکاری آمار نبوده و نیست و در کمال صداقت اعلام میشود، اظهار کرد: برای مقابله با بیماری کرونا در استان نیاز است همهی تختهای بیمارستانی فعال شوند.
وی افزود: پیشنهاد تعطیلی دو هفتهای کشور عملیاتی شود در کنترل بیماری و کاهش آمار مبتلایان به بیماری کرونا و میزان بستری و فوتی موثر خواهد بود.
کریمیان گفت: دومین دستگاه اکسیژنساز ۶۰۰ لیتری در بیمارستان شهید مصطفی نصب شده است و دستگاه سوم نیز در حال نصب و راه اندازی است با این حال تعدادی از بیمارستانهای استان اکسیژنساز ندارند و لازم است که در این راستا نیز جهت تامین دستگاه اکسیژن ساز آنان تلاش کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از افزایش تعداد ۲۵ تخت آیسییو به مراکز درمانی و بیمارستانی استان از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون خبر داد و گفت: از ابتدای برنامه مبارزه با بیماری کرونا در سطح دانشگاه تاکنون بالغ بر ۸۹ میلیارد ریال فقط برای تهیه اقلام دارویی بیماران هزینه شده است.
وی ادامه داد: همچنین تعداد ۱۲۵ هزار و ۴۱۰ عدد بطری محلول ضدعفونی کننده در داروخانهها و تعداد ۴۲ هزار و ۹۸۹ عدد بطری محلول ضدعفونی کننده در مراکز اداری توزیع شده است.
کریمیان گفت: در بخش توسعه مراکز خدمات دهی اقداماتی شامل فعال کردن بخش کرونا در تمام بیمارستانهای ۹ گانه دانشگاه، راه اندازی ۹ مرکز ۱۶ ساعته، فعال کردن ۱۳ مرکز شبانه روزی، تامین نیرو و تجهیزات پایگاههای ۴۱ گانه فوریت پزشکی در سطح استان به صورت شبانه روزی و راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کرونا در دانشگاه انجام شده است.
دبیر ستاد استانی مبارزه با کرونا اعلام کرد: برای مقابله با بیماری کرونا از محل نیروهای طرحی و قراردادی و… تعداد ۱۸۵ نفر شامل ۱۱۱ پرستار، ۲۵ نفر فوریت پزشکی، ۲۳ نفر در رشته بیهوشی، ۱۰ نفر مراقب سلامت و ۱۷ نفر در سایر حوزهها به کارگیری شدهاند.
وی گفت: در ایام شیوع بیماری کرونا تاکنون ۲۵ میلیارد و ۷۷۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان از محل ردیفهای اعتباری وزارت بانک هدفمندی و صندوق توسعه ملی برای حوزه سلامت استان جذب شده است.
کریمیان در خصوص تجهیزات نیز توضیح داد: در عرصه تجهیزات سرمایهای نیز ۵ میلیارد تومان شامل یک دستگاه سی تی اسکن، ۴ دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری، ۳۵ تخت آیسییو، ۲ دستگاه رادیولوژی پرتابل، ۴۲ دستگاه ونتیلاتور، یک دستگاه سونو اکو، ۴ دستگاه مانیتور سانترال، ۵۵ دستگاه مانیتورینگ، ۸۶ عدد تخت بستری، ۲۱ دستگاه دستگاه پمپ سرم، ۲۰ دستگاه پمپ سرنگ، ۱۴ دستگاه ساکشن، ۵عدد برانکارد ایزوله، ۴ دستگاه آنکوباتور نوزاد، ۸ دستگاه الکتروشوک، ۱۰ عدد تشک مواج، ۲۳ دستگاه بای پپ، ۷۴ عدد تب سنج لیزری و ۱۰۵ دستگاه پالس اکسیمتر برای دانشگاه جذب شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: همچنین دو دستگاه اکسیژن ساز، ۲۸۰ عدد کپسول اکسیژن و ۱۴۰عدد مانومتر و (۱۸۰ عدد کپسول اکسیژن و ۱۰۰ عدد مانومتر توسط استانداری) در مجموع به ارزش ۸۲۰۰۰میلیون ریال خریداری شده است.
وی افزود: در حوزه اقلام حفاظتی کارکنان نیز بالغ بر ۱۱ میلیارد و ۶۱ میلیون ریال از سوی خیرین اهدا شده و مبلغ یک میلیارد و ۹۷۴ میلیون و ۶۹۰ هزار ریال از سوی وزارت بهداشت اختصاص یافته و بالغ بر ۷۶ میلیارد و ۴۶۶ میلیون ریال نیز از سوی دانشگاه اقلام بهداشتی و حفاظتی خریداری شده است.
کریمیان خاطر نشان کرد: همچنین در بخش تجهیزات نیز از سوی وزارت؛ تجهیزات مورد نیاز دانشگاه به ارزش ۵۰۰ هزار میلیون ریال اهدا شده و بالغ بر ۸۲ هزار میلیون ریال نیز از سوی دانشگاه خریداری شده و مبلغ ۱۵۰ هزار میلیون ریال نیز از سوی خیرین به دانشگاه اهدا شده است.
وی یادآوری کرد: در راستای تهیه مواد ضدعفونی کننده اهدایی از سوی خیرین به میزان ۱ میلیارد و ۵۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال اختصاصی وزارت و ۵۶۱ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال خریداری شده توسط دانشگاه و همچنین مبلغ ۵ میلیارد و ۵۲۲ میلیون و پانصد و پنجاه هزار ریال بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.