- اجرای طرح پژوهشی استفاده از لوله های پلی اتیلن جهت فشارهای ۲۵۰psi
- زیرساختهای اربعین استان ایلام باید ارتقا یابد
- با تمدید مأموریت نیروهای خدوم شهرداری تهران در مهران موافقت شد
- ۷۵۰ هنرمند در موکب فرهنگی و هنری «شین» برای زائران اربعین برنامه اجرا کردند
- انحراف به چپ پراید در مسیر دهلران به مهران ۳ کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت
- تلاش ۵ ساعته آتشنشانی در پیشگیری از آتشسوزی بزرگ ناشی از تصادف مسیر ایلام به مهران
سه مرکز علمی کاربردی کشور بینالمللی شدهاند
به گزارش ایلام رسانه، دکتر «محمودرضا دلاور» در نشست با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و مدیران مراکز علمی کاربردی ایلام، اظهار کرد: در اسناد بالادستی و در برنامه توسعه مصوب شده که ۳۰ درصد از دانشجویان کشور مهارتی باشند اما در حال حاضر ۱۳ تا ۱۵ درصد دانشجویان ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی و فنی و حرفهای مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه فاصله زیادی با اهداف برنامه داریم ، تصریح کرد: علاوه بر این حوزه بینالملل ، پذیرش ۷۰ هزار دانشجوی خارجی نیز در برنامه مشخص شده است که در حالی که قبل از کرونا آمار موجود به حدود ۴۰ هزار نفر رسیده بود.
مدیرکل هماهنگیهای علمی و آموزشی بینالمللی دانشگاه علمی کاربردی کشور تصریح کرد: دانشجو سرمایه اصلی خود یعنی عمرش را در دانشگاه میگذراند بنابراین باید با بالاترین کیفیت آموزش و مهارت ببیند ، ادامه داد: شهریهی کم دانشگاه جامع نسبت به دانشگاههای دیگر و نسبت تعداد دانشجو به استاد نسبت ۶ به ۷ را داریم که بهترین نسبت به کل کشور است.
دلاور تصریح کرد: سطح بندی دانشگاههای علمی کاربردی در دستور کار قرار گرفته است و مراکزی که در سطح بالایی قرار بگیرند در برنامههای بینالمللی مورد اولویت قرار میگیرند.
وی گفت: با توجه به اینکه دانشجویان خارجی به دلیل اینکه دانشجویان شهریهپرداز هستند توقع بیشتری از سطح امکانات علمی و رفاهی دارند، باید از نظر امکانات و تسهیلات در سطح مناسبی باشیم تا هر دانشجویی که جذب میشود مُبلّغ ارزشمندی برای دانشگاه و کشور محسوب شود؛ لذا باید با احتیاط بیشتری در این زمینه گام برداریم.
مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی کاربردی کشور افزود: پیگیری یک سری تفاهمنامهها با دانشگاههای کشورهای مختلف و رایزنی و مذاکرات پیرامون این امر صورت گرفت که میتوان به برگزاری جلساتی با دفتر منطقهای اکو، جلساتی با سفرای عضو اکو، جلساتی با اتاق بازرگانی آلمان، سازمان تبادلات علمی آلمان، سازمان تبادلات دانشجویی جهان و …که طبق مذاکرات صورت گرفته مقرر شد دورههای کوتاه مدت و بلند مدتی را با دانشگاههای مختلف داشته باشیم که در این راستا بتوانیم ضمن معرفی دانشگاه پذیرش دانشجو نیز داشته باشیم
دلاور تاکید کرد: بهترین معرف دانشگاه فارغالتحصیلان آن هستند، بنابراین باید با ماموریت گرایی زمینه پرورش دانشجویان خلاق را فراهم کرد.
وی با مقایسه وضعیت آموزش عالی در آلمان گفت: در این کشور ارتباط تنگاتنگی در تمام وجود بین صنعت و دانشگاه ایجاد شده است با یکی از دانشگاههای آلمان برای برگزاری دو دوره کارشناسی گردشگری و هتلداری و مهندسی صنایع قرارداد منعقد شده است.
مدیرکل دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی کاربردی کشور از انعقاد قرارداد با دانشگاه فنی کلن به عنوان بزرگترین دانشگاه علمی کاربردی آلمان ، خبر داد و گفت: قرار است دوره های کوتاه مدت با همکاری این دانشگاه انجام شود.
دلاور از اعزام چندین دانشجو برای گذراندن دوره مهارتی به آلمان خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم مدرسانی را به این دورهها اعزام کنیم.
وی با بیان اینکه با تلاشهای زیاد ۳ مرکز کوشای تهران در زمینه آسانسور، قند کرج در زمینه صنایع غذایی و سیتی سنتر اصفهان در زمینه هنر و در آینده مرکز کیش هم بینالمللی خواهد شد، تاکید کرد: پتانسیل های لازم برای پذیرش دانشجوی عراقی در مراکز علمی کاربردی ایلام وجود دارد که امیدواریم با ارئه طرحها شاهد تحقق این مهم باشیم.
در این نشست دکتر «اسفندیار محمدی» رئیس دانشگاه جامع استان گزارشی از آخرین وضعیت دانشگاه ارائه و مدیران مراکز دغدغههای خود را بیان کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.