- لزوم توجه بیشتر به حوزه وقف و نذر در استان ایلام
- سیاهدانه، گیاه دارویی متناسب با شرایط اقلیمی ایلام
- انتصابها باید بر مبنای شایستگی باشد
- استاندار ایلام: رخوت و سستی از مدیران استان پذیرفتنی نیست
- پیگیری مستمر مصوبات شورای حفاظت از منابع آب استان از مهمترین اقدامات شرکت آب منطقه ای ایلام است
- آگهي مناقصه عمومي شركت آب منطقه اي ايلام
جذب ۲۳۵۱ نفر کارورز در ایلام
«شکراله شیرخانی» در گفت و گوی، اظهار کرد: پرداخت وام های حمایتی کرونا و وامهای کسب و کار و حوزههای حمل ونقل آسیبدیده از کرونا تا آخر مهرماه جاری تمدید شده و تاکنون بیش ارزش بیش از ۸۳ میلیارد به صنوف آسیب دیده از کرونا پرداخت شده است.
وی گفت: کل افراد واجد شرایط بیش از ۱۳هزار پرونده با اعتبار بیش از ۱۳۳ میلیارد تومان بوده که جهت دریافت تسهیلات حمایتی به بانکهای عامل استان معرفی شدهاند و اکنون در تلاش هستیم برای جذب اعتبار باقی مانده هرچه سریعتر با کمک دستگاه های تخصصی اقدام کنیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام تصریح کرد: استان ایلام تاکنون رتبه اول را در پرداخت تسهیلات کرونا در کشور نسبت به سهم ابلاغی کسب کرده و در مجموع ۲۱۶ میلیارد تومان سهم تسهیلات کرونا به استان اختصاص یافته است.
شیرخانی گفت : ۱۶۷ هزار و ۹۲۱ هزار خانوار ایلامی از تسهیلات یک میلیون تومانی کرونا بهره مند شدند که اقساط این وام از یارانه تیرماه آنها به مبلغ ۳۵ هزار و ۱۵۰ تومان طی ۲ سال کسر می شود.
وی ادامه داد: بیش از هفت هزار نفر متقاضی در استان در سامانه ثبت درخواست بیمه بیکاری وزارت تعاون ثبتنام کردند که بیش از پنج هزار نفر مشمول دریافت بیمهبیکاری هستند.
مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان ایلام تصریح کرد: ۳۲۹۵ شرکت و اتحادیه تعاونی در ۱۴ رشته در استان فعالیت می کنند که اشتغال پیش بینی شده در قالب این شرکت ها و اتحادیه های تعاونی، ۲۶ هزار و ۴۲۷ نفر است.
شیرخانی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید، مشوقهای ویژهای را برای اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی ایجاد کرده که طرح کارورزی و یارانه دستمزد از جمله سیاستهای بازار کار است، گفت: در استان ۲۳۵۱ نفر کارورز جذب شده و کمک هزینه کارورزی برای لیسانس ۱۵میلیون ، برای فوق لیسانس ۱۸ و دکترا ۲۱ میلیون ریال است.
وی از جذب و به کارگیری ۳۲۴ نفر شغل اولی در اجرای طرح پرداخت یارانه دستمزد در ایلام با حمایت دولت خبر داد و گفت: این طرح ها با هدف افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه در محیط کار، کاهش هزینه های بکارگیری نیروی جدید برای کارفرما و ارتقا سطح سرمایه کارگاههای فعال بخش خصوصی اجرا میشوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.