شناسه خبر : 5734
  پرینتخانه » آخرین اخبار, اجتماعی تاریخ انتشار : 26 آبان 1399 - 16:01 |

ایلام نیازمند نگاه ویژه مسئولین در ارسال تجهیزات درمانی

با حضور معاون درمان وزارت بهداشت و رئیس جمعیت هلال احمر کشور، جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی با عنوان مشکلات و نیازمندی‌های استان برای مقابله بهتر با ویروس کرونا برگزار شد.
ایلام نیازمند نگاه ویژه مسئولین در ارسال تجهیزات درمانی

به گزارش ایلام رسانه، «محمد کریمیان» با بیان اینکه در حال حاضر توان خدمات‌دهی به بیش از ۱۰۰ بیمار در آی سی یو فراهم شده در صورتی که قبلا محدود به چند نفر بود، اظهار کرد: کمک‌های ارزشمندی در حوزه تجهیزات و امکانات پزشکی و درمانی از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی ایلام اختصاص یافته است.

وی ضمن اشاره به اینکه از ظرفیت‌های استان برای خدمت به مردم و بیماران به خوبی استفاده کرده‌ایم و در این راه نیز تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم افزود: مراکز نقاهتگاهی مناسبی در استان برای طی چرخه درمان بیماران مبتلا به کرونا در شهر ایلام در نظر گرفته شده است. همچنین طبق توافق و تصمیم اتخاذ شده از سوی هلال احمر کشور کمک‌های خوبی مبنی بر استقرار بیمارستان صحرایی در استان ایلام در اولویت قرار گرفته که با سفر امروز رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور امیدواریم ظرف دو سه روز آینده مراحل استقرار و تکمیل بیمارستان صحرایی در استان پایان بپذیرد و در مدار خدمت‌رسانی قرار گیرد.

کریمیان ادامه داد: سعی کرده‌ایم که مشکلات و نارسایی‌ها را در عرصه خدمات دهی به مردم به حداقل ممکن برسانیم و پ امیدواریم که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط جامعه؛ در آینده‌ای نزدیک میزان مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا در سطح استان کاهش یابد.

در ادامه نیز دکتر جان بابایی ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های شبانه روزی مسئولان و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی ایلام در عرصه خدمت به مردم اظهار کرد: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حوزه بهداشت و درمان و خدمات دهی به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها از بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی بزرگ کشور بهتر و چشمگیرتر است.

معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بازدید به عمل آمده و در جریان ظرفیت‌ها و پتانسیل و عملکرد آنان قرار گرفته‌ایم، خاطر نشان کرد: حضور کادر درمان و پزشکی بر بالین بیمار به عنوان یکی از اصلی‌ترین مولفه‌ها به شمار می‌رود که خوشبختانه تیم‌های پزشکی و درمانی در مراکز درمانی استان ایلام در این زمینه در بالاترین سطح از آمادگی و خدمات‌دهی قرار دارند.

وی افزود: برای رفع دغدغه‌های مربوط به دستگاه‌های اکسیژن ساز در استان ایلام، با کمک وزارت بهداشت چهار دستگاه اکسیژن ساز به استان ایلام اختصاص یافته و ان شاءالله در آینده نیز بتوانیم به شهرستان‌های این استان به لحاظ دستگاه اکسیژن ساز کمک‌های شایان ذکری داشته باشیم.

جان بابایی گفت: در حوزه آموزش نیز دانشجویان سعی کنند که در سایه رعایت پروتکل‌های بهداشتی خدمات‌دهی به بیماران و آموزش‌های پزشکی در عرصه مقابله با بیماری کرونا و نحوه درمان و برخورد با بیماران را فرا گیرند. چرا که اگر دانشجویان آموزش‌های اصلی را در این شرایط فرا نگیرند، قطعاً در آینده توان این را نخواهند داشت که بهترین خدمات را ارائه کنند.

وی در بحث پرونده بیماران بستری در بیمارستان‌های ایلام تاکید کرد: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی بهترین دستورات درمانی دستورات پزشکی را دارند.  در واقع خدمات دهی به بیماران، پزشکان بیمارستان‌ها در ایلام خوشبختانه از یک روال یکسان استفاده می‌کنند که بسیار ارزشمند است و نشانگر این مطلب است که همه برای خدمت به بیماران یکدست و همدل هستند.

جان بابایی تصریح کرد: شاخص‌هایی مثل سن، بیماری‌های زمینه‌ای، میزان شدت بدحالی بیماران و مراجعه دیرهنگام آنان به مراکز درمانی از عوامل افزایش دهنده میزان مرگ و میر در بین بیماران مبتلا به کرونا هستند.

در ادامه دکتر نصیری به عنوان رئیس جمعیت داوطلبان هلال احمر کشور از ظرفیت و توان نیروهای داوطلب این سازمان و بسیج کردن آنان برای خدمات دهی به بیماران از جمله تغذیه و مراقبت از بیماران و… به عنوان کمک کار دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیشتر استفاده شود، گفت: در این شرایط سخت قطعاً ما در کنار دانشگاه علوم پزشکی برای خدمت به بیماران خواهیم بود و آن را برای خود افتخار می‌دانیم.

نصیری تاکید کرد: برای حمایت از حوزه سلامت استان ایلام، بخشی از امکانات و تجهیزات بیمارستانی و درمانی استان خوزستان را به ایلام انتقال خواهیم داد و در ادامه نیز از سایر استان‌ها هم دستگاه ها و تجهیزاتی به این استان گسیل خواهیم داشت.

پرسنلی که از سوی هلال احمر در حوزه سلامت استان به دانشگاه علوم پزشکی کمک خواهند کرد باید دوره‌های آموزشی و کوتاه مدت مربوطه را فرا گیرند تا بتوانند از این آموزشها برای خدمت به بیماران استفاده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام  با بیان اینکه خوشبختانه در استان ایلام از تمام ظرفیت‌ها برای خدمات دهی به بیماران و حفظ سلامت آنان استفاده شده است، خاطر نشان کرد: در تمام استان از بهورزان گرفته تا کادر درمانی در بیمارستان‌ها، در مقابله با بیماری کرونا نقش مهم و ارزشمندی دارند. و می‌طلبد دستگاه‌ها و ارگانها در کنار دانشگاه علوم پزشکی در جهت مقابله با بیماری کرونا در بالاترین سطح و توان خود حضور داشته باشند تا مسئولان و پرسنل این دانشگاه احساس خستگی و فرسودگی نکنند.

وی با اشاره به اینکه باید نگاه ویژه‌تری در خصوص ارسال تجهیزات و امکانات درمانی و پزشکی از جمله تخت بیمارستانی به استان ایلام داشته باشید، افزود: در استان ایلام بیش از توان رسالت خود در عرصه بهداشت درمان در حال حاضر خدمت انجام می‌گیرد. از آنجایی که استان ایلام به دلیل محرومیت نسبت به دیگر نقاط کشور، به حمایت و پشتیبانی بیشتری نیاز دارد و لازم است که مسئولین وزارت بهداشت در این عرصه با عنایت ویژه ای به حوزه بهداشت و درمان استان ایلام نگاه کنند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.